Viestra Jälkityölevy

Viestra Jälkityölevy
Viestra Jälkityölevy
Viestra Jälkityölevy
Viestra Jälkityölevy

Viestra Jälkityölevy joka kestää

Auraus/kaivujälkien korjaukseen

Kaivinkoneisiin 14-26 tn
Tasainen pöytä erilaisille kiinnityksille
Vaihdettava muotoiltu kulutuslevypohja
Jälkityölevyn leveys: 2000 mm
Paino: 570 kg (ilman kiinnikettä)

Katso videot

Ominaisuudet

Uusi Viestra jälkityölevy suunniteltiin alun perin Itä-Suomeen kaapelityömaille jossa koneet joutuvat Kaapelien aurauksen jälkitöissä erityisen kovalle koetukselle. Viestra jälkityölevyn runkorakenne on suunniteltu kestämään, käyttö on erityisen helppoa ja huoltoratkaisut todistetusti toimivat. Viestra Jälkityölevy tarjoavat luotettavaa ja tehokasta jälkien tasausta vuosiksi. Viestra Jälkityölevy käy 14 – 26 tonnin kaivinkoneisiin.

Helppo käyttää ja huoleton valinta

Viestra kaapeliauran käyttö ei vaadi erityisiä taitoja, vaan lyhyt opastus parhaisiin käytäntöihin riittää! Viestra Jälkityölevy on täysin huoltovapaa jättäen enemmän aikaa tuottavalle työlle. Päivittäinen huolto sisältää vain pohjalevyn kiinnityksen tarkistamisen ja Jälkityölevy on muuten täysin huoltovapaa.

Viestra Jälkityölevy joka kestää

Viestra Jälkityölevyn runko on suunniteltu kestämään kovimmankin kulutuksen sekä kivijärkäleiden siirtämisen sivuille. Se kestää myös kaivinkoneen aiheuttamat voimat, kun Jälkityölevyä käytetään avustamaan kaivinkoneen liikkeissä. Jälkityölevyn pohja on vaihdettava. Meillä työmailla on päästy Jälkityölevyllä yli tuhannen työtunnin tasaus käyttöön ennen muotoillun pohjalevyn vaihtoa uuteen.

Jälkityölevy on tarkkaan harkittu

Jälkityölevyn malli on toteutettu siten että levyllä pystyy hyvin painattamaan korjattavaa jälkeä. Jälkityölevyn pohja on vaihdettava. Kaivinkoneen omalla massalla voi painattaa korjattavaa reittiä tai kohtaa ja koneen tuottama voima jää jälkityölevyn vetoon ja tasaukseen. Jälkityölevyllä voi kantaa maita tasattaviin kohtiin ja tasata maakasoja. Jälkityölevyllä voi myös pystyyn käännettynä kaivaa ojaa. Jälkityölevy on kevyt ja sillä on hyvä kurottaa edemmäksi koneesta kuin tavallisella luiskakauhalla. Jälkityölevyllä voit tasata reittiä, koneella ajaessasi molempiin suuntiin. Tehonsiirron hyötysuhde on näin toteutettuna edullinen ja polttoainekulutus on vähäisempää.